Casa Asia

Direct AccessCap_casaasia
Media > David Navarro García, nou director general de Casa Àsia

David Navarro García, nou director general de Casa Àsia

David Navarro García, diplomàtic de carrera de 47 anys, és des d'avui el nou director general de Casa Àsia. El Consell Rector de la institució, reunit avui a Barcelona, ​​ha aprovat per unanimitat el seu nomenament. Navarro substitueix a Ramón María Moreno al capdavant de la Direcció General de Casa Àsia, per haver completat el seu mandat.

David Navarro va néixer a Madrid el 18 de gener de 1970. Llicenciat en Dret, va entrar en la carrera diplomàtica l'any 1996. El seu últim càrrec ha estat la segona prefectura a l'Ambaixada d'Espanya a Seül. També ha ostentat la segona prefectura a les ambaixades d'Espanya a Santiago i a Managua. En aquesta última va ser amb anterioritat primer secretari i cònsol. Va ser sotsdirector general de Mèxic, Amèrica Central i Carib i cònsol del Consolat General d'Espanya a Frankfurt.

Entre altres responsabilitats, ha estat cap del Gabinet del Secretari d'Estat per a Iberomérica, director del Gabinet Tècnic de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, vocal assessor del Gabinet de la Secretaria d'Estat de Cooperació Internacional, vocal assessor del Gabinet de la Secretaria d'Estat de Cooperació Internacional i per a Iberoamèrica, conseller tècnic del Gabinet tècnic de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional en dos períodes i cap de servei del Gabinet de la Secretaria general de Política Exterior i per a la Unió Europea.

El consorci Casa Àsia, que agraeix la tasca duta a terme per Ramón María Moreno en un període complex i amb dificultats econòmiques, té en el seu Consell Rector al màxim òrgan col·legiat de direcció de la institució, integrat per representants del Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació (MAEC) , la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i l'Ajuntament de Madrid.

Amb aquest nomenament, Casa Àsia obre una nova etapa en el projecte que ve desenvolupant des de 2001, com a referent i punt de trobada al nostre país de la regió Àsia-Pacífic. El consorci vol aprofitar aquest nou mandat per donar un nou impuls a la institució i ha encarregat al nou director l’elaboració d’un Pla de Treball i Viabilitat, que haurà de presentar-se tan aviat com sigui possible.

 

Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Search at Casa Asia Website
Casa Asia in WWW:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Asia-Pacific Interactive Map

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Discover Asia, country by country
Casa Asia
Casa Asia | Social Headquarters | Can Tiana Venue | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Casa Asia Center - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ASIA 2016. Legal Terms. Produced by rodest