AGENDA

Bp_mediateca Barcelona. 2017/12/12 19:00 - 20:30
Series "Board Games: Rumbo a la India"

Series "Board Games: Rumbo a la India"

Do you like board games? Are you passionate about exploring and discovering new horizons such as the East Indies? Are you attracted by both? Whatever team you are in, Casa Asia's Media Library invites you to learn about Rumbo a la India, a game of resource management where thanks to a dynamiser you will learn the mechanics of the game and you will spend a fun Autumn afternoon.

En aquest joc podràs representar a comerciants portuguesos que volen obrir noves rutes a l’Índia, descobrir noves terres comerciant amb matèries primeres, adquirint propietats i tecnologia. Descobreix la ruta a l'Índia i aprofita la major riquesa i prestigi!

Amb el Mediterrani sota el control turc otomà, els portuguesos busquen rutes alternatives a les Índies Orientals mogudes pel comerç d'or, espècies i altres productes. Millors vaixells i la centralització general del poder ajuden a empènyer als portuguesos a l'Atlàntic, i a exploradors com Bartolomeu Díaz i Vasco de Gama a llançar-se al mar. A "Rumbo a la India" els jugadors assumeixen el paper de poderosos nobles que patrocinen noves expedicions per trobar rutes comercials alternatives a les Índies Orientals. L'objectiu és descobrir noves ciutats costaneres, vendre béns comercials i construir edificis. Els jugadors també poden adquirir tecnologies que atorguen poderoses habilitats durant el joc.

Un joc de taula de 3 a 4 jugadors, amb més de 12 anys i d'una durada de 45 minuts aproximadament en què ens convertirem en famílies de comerciants portugueses que competiran al llarg de la ruta cap a l'Índia per fer-se amb les millors mercaderies i guanyar la major quantitat de riquesa possible.

Date: 2017/12/12 > 2017/12/12

Timetable: Dimarts 12 de desembre de 19.00 h a 20.30 h

Venue: Seu de Casa Àsia 
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló de Sant Manuel 
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona, 20, Barcelona

Ticket: Entrada lliure amb inscripció prèvia.

Organiser: Casa Àsia i DMZ