Casa Asia

Direct AccessCap_casaasia
Kids > The Snake Charmer

The Snake Charmer

Stories
The Snake Charmer

The thieves will be taken by surprise when they realise they haven't stolen everything they expected. That's what happens when you rob someone as humble as Raj!

 

Raj era un encantador de serps que vivia en un petit poble prop de Deli, la gran ciutat. Ell i la seva dona, l’Akba, eren molt pobres perquè ningú del poble els donava cap moneda per veure ballar la serp encantada.

 

Un dia, en Raj va decidir provar sort a la ciutat. Es va aixecar a la matinada i va caminar uns quants quilòmetres fins que va arribar al centre de Deli. Allà va col·locar el recipient amb la serp i va començar a tocar una melodia molt suau amb la seva flauta. Poc a poc, la tapa del recipient es va obrir i va aparèixer el cap d’una serp verinosa movent-se d’un cantó a l’altre. La gent que passava es quedava al·lucinada amb el ball de la serp i els va agradar tant que van començar a tirar-los munts i munts de diners.

 

Al final del dia, en Raj havia fet una gran fortuna, i se’n va anar corrents cap a casa seva per a explicar-li a l’Akba. Però el que no sabia és que uns lladres l’havien vist amb totes les monedes i el seguien cap a casa seva per a prendre-li.

 

Quan l’Akba va veure tots els diners que havia aconseguit el seu marit es va posar molt contenta perquè podrien comprar una casa més gran i menjar un bon sopar cada dia. En Raj va decidir que l’endemà tornaria a Deli a veure si podia aconseguir més diners i fer realitat els somnis de la seva dona. Els dos se’n van anar a dormir molt contents, però l’Akba, que era molt desconfiada, va pensar que seria millor guardar els diners en un recipient i deixar-los a les golfes.

 

Quan havia guardat els diners, va pensar que la serp també era molt important, ja que gràcies a ella havien aconseguit tots aquests diners, així que va decidir deixar el recipient de la serp també a les golfes.

 

Mentre dormien, els lladres van entrar dins la casa i van començar a buscar l’or d’en Raj. Quan van entrar a les golfes, van agafar el primer recipient que van trobar i sense pensar-s’ho van marxar ben orgullosos amb el seu botí. Quin ensurt es van endur quan el van obrir i van veure que a dins hi havia una serp verinosa! Van tirar la caixa al terra i van marxar corrents per por a que els piqués.

 

Quan l’Akba es va despertar, va anar a les golfes i va veure que només hi havia un recipient, es va enfadar moltíssim pensant que li havien robat els diners, però quan la va obrir, va descobrir que els diners estaven al seu lloc i que algú s’havia confós i havia agafat la serp. Quin fart de riure es van fer ella i en Raj pensant en l’ensurt que s’haurien endut els lladres! En Raj va agafar la seva flauta i va començar a tocar. La serp, ballant, va tornar al seu lloc.

 

Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Search at Casa Asia Website
Casa Asia in WWW:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Asia-Pacific Interactive Map

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Discover Asia, country by country
Casa Asia
Casa Asia | Social Headquarters | Can Tiana Venue | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Casa Asia Center - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ASIA 2016. Legal Terms. Produced by rodest