Casa Asia

Direct AccessCap_casaasia
Mediatheque > Series "Board Games: Manila"

Series "Board Games: Manila"

Ciclo

Do you enjoy board games? Are you a fan of Asian culture? Do you like both things? Whichever your team might be Casa Asia's Media Library invites you to get to know the Philippines with "Manila": a board game where thanks to a dynamiser you will learn the rules of the game and you'll spend a fun Spring afternoon becoming a trader who must reach Manila to sell in the black market.

Estem en 1821 i ja fa 250 anys que les Filipines es troben sota domini espanyol. Però són temps difícils i a causa de la guerra d'independència a Nova Espanya fa sis anys que la gran ruta comercial entre Manila i Acapulco, el famós «galió de Manila», ha quedat interrompuda. Mentrestant, els mercaders locals, burlant a les autoritats colonials, s'afanyen en establir precàries rutes marítimes amb els arxipèlags veïns i amb el continent. Fràgils xalanes de bambú, plenes de nou moscada, seda, jade i ginseng s'escapoleixen cap a Manila. Però l'èxit no està assegurat: vies d'aigua, capitans ineptes i fins i tot pirates poden fer fracassar els millors plans. És per això que en el mercat negre els preus es disparen, el que fa encara més atraient aquesta arriscada empresa i obliga els mercaders a usar companys per garantir les seves mercaderies, subornar als pràctics del port i contractar dubtosos segurs. Els menys escrupolosos fins i tot s'atreveixen a reclutar pirates!

Un joc d'aventures marítimes de subhastes i apostes de 3 a 5 jugadors, amb més de 10 anys i d'una durada de 60 minuts aproximadament en el que hauràs de dur a bon port els teus vaixells, solucionant totes les dificultats que amenacen els navilis.

Date
2018/05/23 19:00 h
Timetable
Dimecres 23 de maig, de 19.00 h a 21.00 h
Venue
Seu de Casa Àsia
Pavelló de Sant Manuel
Recinte Modernista de Sant Pau
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona
Ticket
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.
Organiser
Casa Àsia i Devir

Related information

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Search at Casa Asia Website
Casa Asia in WWW:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Asia-Pacific Interactive Map

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Discover Asia, country by country
Casa Asia
Casa Asia | Social Headquarters | Can Tiana Venue | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Casa Asia Center - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ASIA 2016. Legal Terms. Produced by rodest