Casa Asia

Direct AccessCap_casaasia
Mediatheque > Series "Board Games: Rumbo a la India"

Series "Board Games: Rumbo a la India"

Ciclo

Do you like board games? Are you passionate about exploring and discovering new horizons such as the East Indies? Are you attracted by both? Whatever team you are in, Casa Asia's Media Library invites you to learn about Rumbo a la India, a game of resource management where thanks to a dynamiser you will learn the mechanics of the game and you will spend a fun Autumn afternoon.

En aquest joc podràs representar a comerciants portuguesos que volen obrir noves rutes a l’Índia, descobrir noves terres comerciant amb matèries primeres, adquirint propietats i tecnologia. Descobreix la ruta a l'Índia i aprofita la major riquesa i prestigi!

Amb el Mediterrani sota el control turc otomà, els portuguesos busquen rutes alternatives a les Índies Orientals mogudes pel comerç d'or, espècies i altres productes. Millors vaixells i la centralització general del poder ajuden a empènyer als portuguesos a l'Atlàntic, i a exploradors com Bartolomeu Díaz i Vasco de Gama a llançar-se al mar. A "Rumbo a la India" els jugadors assumeixen el paper de poderosos nobles que patrocinen noves expedicions per trobar rutes comercials alternatives a les Índies Orientals. L'objectiu és descobrir noves ciutats costaneres, vendre béns comercials i construir edificis. Els jugadors també poden adquirir tecnologies que atorguen poderoses habilitats durant el joc.

Un joc de taula de 3 a 4 jugadors, amb més de 12 anys i d'una durada de 45 minuts aproximadament en què ens convertirem en famílies de comerciants portugueses que competiran al llarg de la ruta cap a l'Índia per fer-se amb les millors mercaderies i guanyar la major quantitat de riquesa possible.

Date
2017/12/12 19:00 h
Timetable
Dimarts 12 de desembre de 19.00 h a 20.30 h
Venue
Seu de Casa Àsia 
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló de Sant Manuel 
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona
Ticket
Entrada lliure amb inscripció prèvia.
Organiser
Casa Àsia i DMZ
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Asia | Social Headquarters | Pavilion of Sant Manuel. Sant Pau's Modernist Venue | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Casa Asia Center - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ASIA 2016. Legal Terms. Produced by rodest