Casa Asia

Direct AccessCap_casaasia
Education > Course: "Introduction to Japanese Language – second term"

Course: "Introduction to Japanese Language – second term"

japonés anual ancha

Inici del segon trimestre, del curs basat en els nous estàndards de la Japan Foundation, abreviats com JFS, que s’ajusten al MCER, el Marc Comú de Referència a Europa per a l’ensenyament de les llengües. Aquest marc divideix l’ensenyament en un total de sis nivell (A1-C2), i que ja s’utilitza als centres d’idiomes de les principals universitat i escoles oficials d’idiomes.

 

Aquest nous estàndards es basen en una concepció del aprenentatge de l’ idioma japonès orientada a la comprensió mútua, combinant la capacitat per a realitzar una tasca utilitzant el japonès com a vehicle d’expressió, i la capacitat per comprendre una cultura diferent com a resultat d’un intercanvi cultural positiu.

El nivell A1 està dividit en dues parts complementaries. Al llarg d’ambdues parts, l’alumne es familiaritzarà amb els alfabets hiragana i katakana, i anirà aprenent d’una forma progressiva kanji i vocabulari, amb una sèrie de temes i situacions diverses de la vida quotidiana (presentació d’un mateix, de la família, de la vivenda, temps lliure, invitacions, situacions en un restaurant, compres...) de manera que es puguin arribar a defensar-se amb parlants nadius en converses bàsiques i senzilles.

Curs a càrrec de professors nadius amb preparació específica per impartir el curs.

 

PROVES DE NIVELL:

Les persones que no hagin assistit al primer trimestre d’aquest curs, i tinguin nocions de japonès podran efectuar una prova de nivell , enviant mail per sol·licitar dia i hora a educacion@casaasia.es


COM MATRICULAR-SE

1. Ingressar l'import de la matrícula i, si és el cas, del material, al número de compte 0081 0556 76 0001063309 (Banc Sabadell Atlàntic), a nom de Casa Àsia, especificant el nom, cognoms de l'alumne i el codi del curs.

2. Enviar el comprovant de pagament a educacion@casaasia.es especificant nom, cognoms, DNI, NIE o passaport, correu electrònic, telèfon de l'alumne i el codi del curs. Adjuntar també una foto tipus carnet. Una vegada rebut el comprovant de pagament amb les dades sol·licitades, Casa Àsia es posarà en contacte amb l'alumne.

IMPORTANT: La plaça solament es garanteix una vegada l'alumne hagi enviat el comprovant de pagament i hagi rebut l'email de confirmació. En el cas que el curs estigués complet, Casa Àsia realitzaria el reemborsament íntegre de la matrícula. Casa Àsia es reserva el dret de poder anul·lar el curs, en aquest cas, procediria a la devolució total de l'import del curs. Una vegada realitzada la inscripció, no es retornarà l'import de la matrícula per causes alienes a Casa Àsia.

 

Date
2015/01/13 > 2015/03/12
Timetable

Dates i horaris 2n trimestre

Del 13 de gener al 12 de març
Dimarts i dijous, de 19.00 a 21.00 h.
Data de l’examen, 10 i 12  de març

Durada total del curs: 36 hores, 18 sessions de 2 hores

Venue
Seu de Casa Àsia
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló de Sant Manuel
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona

Ticket

Import del curs: 360€

Nombre màxim d’alumnes per classe: 12

Codi del curs [JAP2]

 

Organiser
Casa Àsia
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Search at Casa Asia Website
Casa Asia in WWW:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Asia-Pacific Interactive Map

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Discover Asia, country by country
Casa Asia
Casa Asia | Social Headquarters | Can Tiana Venue | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Casa Asia Center - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ASIA 2016. Legal Terms. Produced by rodest